Eloi Vilella, quart de Catalunya en el decatló sub’18 i rècord d’Andorra

L’atleta, que debutava en la modalitat, ha completat una gran competició assolint una marca final de 4.790 punts

Vilella, durant una de les proves.
Vilella, durant una de les proves. FAA

Eloi Vilella ha completat una excel·lent actuació en el campionat de Catalunya de decatló en categoria sub’18 que s’ha disputat a Serrahima. L’atleta ha finalitzat la competició en quarta posició. A banda, ha aconseguit batre el rècord d’Andorra de la modalitat. Des de la Federació d’Atletisme s’ha fet un balanç molt positiu del resultat assolit.

I és que, de fet, era el debut de Vilella en un campionat d’aquesta competició que, des de l’ens, es recorda que es tracta “de la més completa, tècnica i dura de l’atletisme”. Cal recordar que els participants disputen fins a deu proves: 100 metres, salts de llargada i d’alçada, llançament de disc, perxa, javelina i pes i curses de 100, 400 i 1.500 metres i de 110 metres tanques.

Vilella ha completat una gran competició. Tan bona que ha batut el rècord d’Andorra en categoria sub’18. En total, va sumar 4.790 punts, fet que li va permetre assolir una meritòria quarta posició.