Eder Sarabia ja mana a l’FC Andorra

El tècnic basc dirigeix el seu primer entrenament a Prada de Moles amb la vista ja posada en el seu debut a la banqueta, diumenge vinent al camp de l’Espanyol B

Sarabia, dirigint el seu primer entrenament.
Sarabia, dirigint el seu primer entrenament. FC Andorra

Eder Sarabia ha dirigit aquest matí el seu primer entrenament com a tècnic de l’FC Andorra. El basc ha pogut reunir-se i parlar amb els jugadors tricolors, als quals els ha començat a transmetre les seves idees. El primer repte arriba d’hora, diumenge vinent, amb la visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per defensar la segona posició en la qual va deixar l’equip Nacho Castro davant l’Espanyol B.

Han estat 48 hores de voràgine. Tant pel mateix Sarabia com pels jugadors. En dos dies, s’ha confirmat el canvi d’entrenador i, després de la presentació oficial, aquest dimecres tocava el primer contacte amb la plantilla. La sessió s’ha celebrat a les instal·lacions de Prada de Moles, on el tècnic ja ha pogut transmetre les seves principals idees als jugadors.

Sarabia disposarà de tres sessions més, dijous, divendres i dissabte, per preparar el seu primer partit a la banqueta. Serà diumenge, al camp de l’Espanyol B, un desplaçament gens senzill, com evidencien els tres precedents entre tricolors i blanc-i-blaus.

Al mateix temps, s’espera que aquest dimecres es completin els tràmits per confirmar la destitució de Nacho Castro. De fet, tancar la seva sortida és necessari per poder tenir el vistiplau federatiu perquè Sarabia pugui dirigir l’equip des de la banqueta ja a Sant Adrià.

Sarabia, donant instruccions durant l'entrenament.
Sarabia, donant instruccions durant l'entrenament.
Sarabia, xerrant amb els jugadors.
Sarabia, xerrant amb els jugadors.

Comentaris

Trending