Dues errades impedeixen Tomàs Lomero batre el rècord d’Andorra en els Mundials

La prova de 100 metres papallona ha tancat la participació andorrana en el campionat i des de la FAN no estan satisfets perquè “no hem aconseguit repetir les millors marques o millorar-les ”

Nàdia Tudó, Tomàs Lomero i Alfonso Maltrana
Nàdia Tudó, Tomàs Lomero i Alfonso Maltrana FAN

La delegació andorrana ha tancat aquest divendres la seva participació en els Mundials de Fukuoka (Japó). Tomàs Lomero ha corregut la prova dels 100 metres papallona amb un temps de 55,60 i s’ha quedat molt a prop de batre el rècord d’Andorra, que l’ostenta ell amb 55,04. Dues errades de sincronització li han impedit que rebaixés la marca.

Lomero no ha acabat amb bon gust de boca la prova després de cometre dues errades que errades de sincronització, una en el viratge i una altra en l’arribada, que l’han privat de batre el rècord d’Andorra que ostenta ell mateix. “La prova ha anat amb les mateixes sensacions que les viscudes en els 100 m lliures. M’he trobat còmode, agafant aigua, ràpid i fort. Ha estat arribar, tocar la paret, mirar el temps i no ser, ni el que esperava, ni per les sensacions que he tingut la marca que jo crec que hauria fet”, ha manifestat.

El director tècnic de la Federació Andorrana de Natació, Alfonso Maltrana, no està gens content de com ha anat la participació de Nàdia Tudó i Tomàs Lomero en aquests mundials perquè “efectivament no hem aconseguit repetir les millors marques o millorar-les. Les marques són importants per nosaltres perquè és l’evidència que anem més de pressa”.

Fukuoka és la penúltima competició oficial de la categoria absoluta per a la natació andorrana. El calendari oficial de la categoria acaba diumenge amb la cloenda del 110è Campionat d’Espanya, que té lloc a Màlaga.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending