El Doukas grec fa tocar el Sideco Encamp de peus a terra (4-0)

Un gol als 24 segons d’iniciar-se la segona part ha fos l’empenta dels d’Òscar Guerrero de mirar de capgirar el resultat en la segona jornada de la preliminar de la Champions de futbol sala

L'Encamp ha perdut el segon partit de la preliminar.

Un gol quan només feia 24 segons que s’havia iniciat la segona part ha fos l’empenta del Sideco Encamp i ha donat ales al Doukas grec en el primer enfrontament de la segona jornada del grup G de la ronda preliminar de la Champions de futbol sala. Els encampadans, que havien vençut el rival xipriota després de remuntar un gol en contra, han caigut clarament aquest diumenge (4-0).

Ja havia avisat Òscar Guerrero que tot i que l’adversari més temut en principi havia de ser l’Apoel xipriota, el rival grec s’havia reforçat a consciència per mirar de superar l’eliminatòria i, a més a més, jugava a casa. I, justament, l’energia de jugar en una pista coneguda més, en certa manera, el desconcert encampadà després del segon gol, rebut quan encara no estaven els de Guerrero ni plantats damunt la pista, ha estat cabdal.

Després del gol inicial de Tsinas als vuit minuts de partit, i que aquest mateix jugador fes el crucial 2-0 només reprendre’s el joc al segon temps, aquesta segona part ha tingut un clar color del Doukas. El Sideco s’ho jugarà tot a una carta en la darrera jornada, aquest dilluns a la tarda, contra el Linz austríac.