Dòria es marca l’objectiu d’assolir un diploma olímpic a Jocs de Tòquio

La piragüista, que tindrà el patrocini de Vall Banc, afronta la cita de l’estiu, on participarà en les modalitats de canoa i de caiac, amb ambició

Dòria, amb el director de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín.
Dòria, amb el director de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín. VALL BANC

Mònica Dòria es marca l’objectiu d’assolir un diploma olímpic als Jocs de Tòquio, que s’han de celebrar l’estiu vinent, després de ser ajornats l’any passat per culpa de la pandèmia del coronavirus. La piragüista també es marca la fita de quedar entre les quinze millors en la modalitat caiac. Cita japonesa al marge, l’andorrana també té la vista posada en altres cites previstes al llarg d’aquest 2021.

Així ho ha explicat Dòria durant l’acte que ha servit per fer oficial el patrocini per part de Vall Banc, que “és important per tirar endavant el projecte esportiu d’aquest any on tenim la mirada posada en les olimpíades de Tòquio”. Aquesta és, evidentment, la gran cita del calendari i l’esportista andorrana vol ser ambiciosa. Per això, es marca com a repte emportar-se cap al Principat un diploma olímpic en la modalitat de canoa.

També hi preveu participar en caiac. En aquest cas, la fita marcada és la de quedar entre les quinze millors de la competició a terres nipones. Més enllà de Tòquio, Dòria no oblida que, al llarg del 2021, hi ha repartides altres competicions en les quals també aspira a aconseguir bons resultats. Entre elles, el Campionat d’Europa a Ivrea (Itàlia) o diverses de copes del món a Praga o la Seu d’Urgell, entre altres. També té marcat en roig al calendari el Campionat del món a Bratislava (Eslovàquia).

Des de Vall Banc, el director general de Negoci, Sergi Martín ha destacat que “estem orgullosos de donar suport a la Mònica per la seva trajectòria i també pel seu talent i objectius marcats”. També ha recordat que “per aquest any on les olimpíades de Tòquio són la principal fita”.

Etiquetes

Comentaris

Trending