Dos errors deixen Mònica Doria sense medalla en la final de l’Europeu sub-23 de canoa

Tot i partir com a principal favorita, la palista andorrana ha penalitzat en dues portes i tot just ha pogut fer un sisè lloc

Mònica Doria s'ha quedat sense medalla.
Mònica Doria s'ha quedat sense medalla.

La superioritat que havia mostrat en la semifinal no s’ha reeditat a la final. Ni de lluny. I Mònica Doria, que aspirava a tot en la final de canoa a l’Europeu sub-23 a Txèquia ni tan sols podrà pujar al podi. De fet, n’ha quedat lluny. A més d’un segon del bronze i gairebé a set de l’or. Dos errors en la baixada, que li han suposat dues penalitzacions i no poder anar tant ràpid com hauria volgut l’han privat de fer quelcom més que un sisè lloc.

La prova, la final, finalment ha estat dominada per dues de les palistes locals. Gabriela Satkova, que ja havia plantat cara per dir-ho així a Doria durant la semifinal, ha estat finalment la guanyadora de la competició amb una baixada gairebé perfecta. Sense cap mena de penalització i amb un temps de 91’’59. La seva compatriota Tereza Kneblova ha aconseguit la medalla de plata invertint 2’’48 més que la guanyadora. Tampoc ha tocat indegudament cap porta Kneblova.

I el bronze se l’ha penjat la francesa Fanchon Janssen, amb un registre de 97’’50. Janssen ha liderat durant una bona estona i contra pronòstic, com aquell que diu, la classificació. Per davant de Doria, que ha acabat amb un temps de 98’’53 encara hi han quedat la britànica Bethan Forrow (97’’56) i la també txeca Eva Rihova (98’’03).

LA SEMIFINAL

A la semifinal, Doria ha fet valdre la seva preeminència i com a principal aspirant al primer lloc, ha passat a la final com a millor de la semifinal. I això que ha rebut una penalització de dos segons. En la baixada estricta ha tret més de quatre segons a la segona classificada, la txeca Gabriela Satkova, que al final s'ha penjat l'orDesprés de quedar-se fora de la final de caiac, Doria no ha donat opció a les seves rivals en la modalitat de canoa durant la semifinal.

Una imatge de Mònica Doria en una competició anterior.

Relacionat

Mònica Doria queda fora de la final de caiac a l’Europeu sub-23

Amb la penalització inclosa ha invertit 93’’03 en fer el traçat. Només Satkova i la italiana Marta Bertoncelli han fet menys de cent segons. Ara caldrà veure si fa valdre el seu nivell i bones marques per tal d’intentar aconseguir el primer esglaó en el podi. Juntament amb l’andorrana, a la final han competit tres txeques, dues eslovaques, una itialiana, una eslovena, una britànica i una francesa. 

Etiquetes

Comentaris

Trending