Doble sorpresa per a Maeva Estevez: classificació per als Jocs i abanderada d’Andorra

El COA ha anunciat que l’esportista podrà participar finalment en la modalitat de surf de neu i se sumarà a la delegació tricolor ja formada per Joan Verdú, Cande Moreno, Irineu Esteve i Carola Vila

L'esquiadora andorrana, Maeva Estevez.
L'esquiadora andorrana, Maeva Estevez. FAE

Finalment, el Principat tindrà cinc representants als Jocs d’hivern de Pequín. El Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha fet oficial que, finalment, Maeva Estevez, sí que hi podrà participar en la modalitat de surf de neu. De fet, l’alegria és doble perquè serà també l’encarregada de dur la bandera tricolor durant la cerimònia d’inauguració de l’esdeveniment.

Fa uns dies, el comitè va anunciar que serien quatre els representants andorrans a la cita esportiva: Joan Verdú i Cande Moreno en esquí alpí, i Irineu Esteve i Carola Vila en esquí de fons. Estevez, però, havia quedat fora, en gran part per culpa del coronavirus. Es va contagiar i no va poder disputar la darrera prova, en la qual havia de buscar el bitllet per a la cita olímpica.

Aquest divendres, però, s’ha conegut la sorpresa agradable. Algunes de les places ha quedat lliures i s’ha pogut aprofitar per recuperar Estevez. Participarà, així doncs, en la modalitat de surf de neu, disputant per primer cop una cita olímpic.

A banda, el premi és doble. El COA també ha anunciat que Estevez també ha sigut nomenada l’abanderada de la delegació andorrana. Serà ella qui porti l’ensenya tricolor durant la cerimònia d’inauguració.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending