Dia poc brillant pels esquiadors de la FAE a Flaine i Santa Caterina Valfurva

Bartumeu Gabriel, amb una 23ena posició en el gegant FIS a l’estació francesa i Jordina Caminal a la italiana han estat els millors andorrans però lluny de les places capdavanteres

Bartumeu Gabriel durant una cursa
Bartumeu Gabriel durant una cursa FAE

Paper discret dels esquiadors andorrans en les proves celebrades aquest dilluns. Bartumeu Gabriel ha acabat en 23ena posició del gegant FIS celebrat a l’estació francesa de Flaine, mentre que Jordina Caminal ha acabat 27ena en la combinada i 44 en el supergegant disputats  a Santa Caterina Valfurva.

A Flaine, Gabriel ha completat la prova en un temps de 2’06’’21, 4’’38 més que el vencedor, el francès Alexis Brondex. A la competició també han participat altres esquiadors del Principat. Xavi Cornella ha estat 43è, amb un cronòmetre de 2’10’’71. Per la seva banda, Àlex Rius i Àxel Esteve no han pogut completar la segona mànega. Decepció important per aquest darrer que, en la primera, havia completat una meritòria onzena plaça.

A Itàlia, per la seva banda, ha continuat la competició de velocitat, amb un supergegant i la combinada. L’única andorrana que ha pogut completar les dues proves ha estat Caminal, que en el gegant, amb un temps de 1’19’’68, ha acabat en 44ena posició. Millor paper ha tingut a la combinada, amb una 27ena posició. En el supergegant han quedat fora Cande Moreno i Jèssica Núñez, en no poder completar la baixada.

Etiquetes

Comentaris

Trending