Derrota dels equips femenins i masculins a les Olimpíades d’escacs

Els nois han perdut per 2,5 a 1,5 contra el Perú, mentre que les noies no han tingut opcions contra Albània que ha guanyat per un clar 3 a 1.

L'equip andorrà a Chennai.
L'equip andorrà a Chennai.

Els equips andorrans no han tingut una bona jornada a les olimpíades d'escacs. De fet, en la cinquena ronda, tant les noies com els nois han perdut. L'equip masculí s'ha vist superat per 2,5 a 1,5 pel Perú, mentre Albània ha sabut imposar la seva major experiència i coeficient per guanyar per 3 a 1 a les andorranes.

La cinquena ronda de les olimpíades d'escacs han portat una doble derrota pels equips andorrans, tant el femení com el masculí, a les olimpíades que s'estan celebrant a Chennai, a l'Índia. Els nois han perdut per 2,5 a 1,5 contra el Perú. Pel conjunt nacional, les tres primeres partides, protagonitzades per Lance Henderson, Jordi Fluvià i Óscar de la Riva han acabat en taules. En el quart i definitiu, josep Maria Ribera no ha pogut superar al rival, el gran mestre Deivy Vera. L'equip porta 6 punts de les 5 rondes disputades fins ara amb 3 victòries i dues derrotes enfront Armènia i Perú.

Per la seva part, les noies no han pogut superar a Albània i han perdut per 3 a 1. De fet, totes les contrincants tenien un millor coeficient que les andorranes, a excepció d'Andrea, precisament on han aconseguit la victòria. Una major experiència i nivell que s'ha deixat notar en les partides. Després de la cinquena ronda Andorra es manté amb 4 punts de 10 possibles.

Etiquetes

Comentaris

Trending