David Fabián s’imposa al Trial 2 Dies d'Arinsal

La vintena edició de la prova ha aplegat 300 pilots i 100 seguidors, en una trobada multitudinària que ha barrejat zones de muntanya amb altres d'aigua

David Fabián en una imatge d'arxiu.
David Fabián en una imatge d'arxiu.

El pilot David Fabián (Beta) s'ha imposat en la categoria vermella al Trial 2 Dies d'Arinsal una de les proves tradicionals del calendari de l'especialitat. L'han acompanyat en el podi Jordi Lestang (Montesa) i Yohito Takeda (Montesa). Aquesta categoria ha comptat amb 11 participants.

Fabián ha totalitzat 19 punts per 24 del segon classificat, Jordi Lestang, i 33 de Takeda. A la categoria blava la victòria ha estat per Raúl Guimerà (Sherco); a la verda, Enric Serra (Gas Gas), i a la groga Gabriel Riera (Montesa). Aquesta categoria és la que ha reunit més participants. La competició s'ha dividit en 18 zones, entre les quals n'hi havia sis d'aigua, per completar un total de 42 quilòmetres. La vintena edició de la prova ha aplegat 300 pilots i 100 seguidors, en una trobada multitudinària. Fabián és un habitual de les proves internacionals com el campionat d'Europa o el mundial.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending