La cursa Nocturna La Rabassa tindrà un caràcter marcadament festiu

Hi haurà una sola categoria i un sol recorregut, al pla de Conangle, a l’abast de tothom amb independència de la seva forma física

La consellera Diana Sánchez i el director de Lauesports, Òscar Balcells.
La consellera Diana Sánchez i el director de Lauesports, Òscar Balcells. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

Naturland viurà el proper dia 25 de febrer una nova edició de la Cursa Nocturna La Rabassa que tindrà un caràcter marcadament festiu. La consellera de Turisme i Esports del comú de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez Acosta ha recordat que es tracta d’una prova que es va recuperar després d’un anys d’inactivitat. L’èxit de participació ha animat els organitzadors a repetir enguany l’experiència que compta amb la col·laboració del Nòrdic Esquí Club i de Naturland.
 

El punt a destacar enguany és el caràcter marcadament festiu de la convocatòria, que s’ha obert als infants d’edats a partir dels 7/8 anys és a dir nascuts a partir del 2014. Així, s’espera que les famílies en puguin gaudir plegades i en tenir lloc la cursa el dia 25 de febrer, si algú s’anima a portar una disfressa serà benvingut.

Hi haurà una sola categoria i un sol recorregut, al pla de Conangle, a l’abast de tothom sigui quina sigui la seva forma física. No hi haurà cronòmetre ja que l’objectiu és que els participants es diverteixin. En acabar la cursa, s’oferirà un menú especial per adults i infants a l’espai de restauració de Naturland.

Diana Sánchez ha volgut agrair la col·laboració del Nòrdic Esquí Club i de Naturland en l’organització de la cursa les inscripcions de la qual s’obren avui mitjançant el formulari publicat a www.lauesport.ad. El preu de la inscripció és de 10 euros per persona i qui desitgi llogar el material tindrà una tarifa especial de 6.
 

 

Comentaris

Trending