La 'Crono Track', novetat per a la tercera edició de l’Olympus Race 2022

L’organització destaca el rècord d’inscrits que arriba a les 475 a l’espera de les que puguin arribar de darrera hora

Batalla i Lopezcross en la presentació de la nova edició de l'Olympus Race.
Batalla i Lopezcross en la presentació de la nova edició de l'Olympus Race.

Del 24 al 25 de setembre Andorra, concretament Escaldes-Engordany, tornarà a ser seu de l’Olympus Race que per enguany presenta la ‘Crono Track’, una carrera d’obstacles, com a principal novetat. Una edició que ja ha superat les 420 inscripcions de la darrera edició i s’enfilen fins a les 475.

Torna l’Olympus Race i ho fa amb una nova cursa. Es tracta d’una de la ‘Crono Track’ que, com ha especificat el membre de l’organització, Guillermo Lopezcross, serà “una cursa de 100-150 metres, amb 6-7 obstacles i dos carrils que tindran format d’eliminatòria” i que faran que els participants hagin de buscar un equilibri entre la seva habilitat, força, equilibri i rapidesa.  La resta de curses, la Zeus 13K Elite, un recorregut de 13 quilòmetres, 25 obstacles i un desnivell positiu de 700 metres, i l’Atenea 7KOpen, amb una vintena d'obstacles distribuïts en un circuit de 7 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu, es mantenen amb recorreguts “similars” a la de la darrera ocasió.

A la nova modalitat, a més, l’organització s’ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida que està tenint. De fet, ha conformat que s’han superat les inscripcions de la darrera edició, 420, i ja han arribat a les 475, a l’espera que es tanquin i que podrien fer incrementar-les. Aquest èxit, com ha apuntat Lopezcross, és fruit del “treball ben fet” que ha portat a la prova a què sigui un esdeveniment de “referència a la parròquia i al país”.

Sobre els atletes que vindran al Principat per competir, des de l’organització s’ha confirmat que el 89% són estrangers, principalment d'Espanya (84%) i França (6%). La nota pendent, i que es proposen treballar en un futur més immediat, és la d’apropar la disciplina esportiva al país.

La cursa, com en les darreres edicions, combinarà el vessant esportiu amb el cultural. En aquest sentit, el conseller d'Esports, Josep Batalla, ha indicat que “s’endinsarà a la Vall del Madriu”, així com passarà per punts emblemàtics de la parròquia, com poden ser les bordes o l'església de Sant Romà dels Vilars. “És un recorregut amb vistes panoràmiques que farà les delícies de totes les persones que s'apuntin”, ha assegurat el conseller escaldenc.

Etiquetes

Comentaris

Trending