Cristiano Ronaldo, convocat amb Portugal per l’amistós contra Andorra, un cop superada la Covid-19

El davanter de la Juventus podrà jugar el duel, que es disputarà a Lisboa dimecres vinent, i que pels tricolors servirà per preparar les dues darreres jornades de la Lliga de Nacions davant Malta i Letònia

Comentaris

Ronaldo celebra un dels gols anotats a Andorra l'octubre del 2017.
Ronaldo celebra un dels gols anotats a Andorra l'octubre del 2017.

La selecció andorrana haurà de fer front a Cristiano Ronaldo en el duel amistós que disputarà dimecres vinent contra Portugal. El davanter de la Juventus reapareixerà amb el seu combinat nacional després de superar el coronavirus que, justament, se li va diagnosticar en la darrera concentració. El partit servirà per preparar el final de la Lliga de Nacions.

Un cop finalitzi la propera jornada a les grans lligues, s’obre una nova finestra per a la disputa de partits de selecció. En concret, per a la finalització de la primera fase de la Nations League. Per preparar aquests dos darrers compromisos, contra Malta (14 de novembre) i Letònia (17), la Federació Andorrana va acordar un amistós amb Portugal.

El partit es disputarà a Lisboa. I, aquest dijous, s’ha donat a conèixer la convocatòria per aquest i els dos duels que la selecció lusitana té de Lliga de Nacions. I en ella hi és Ronaldo. El davanter tornarà amb el seu combinat nacional després de recuperar-se de la Covid-19, malaltia que, justament, li van diagnosticar quan estava concentrat amb els altres internacionals portuguesos en la darrera finestra de seleccions, a l’octubre.

Llavors es va perdre el duel contra Suècia i, posteriorment, partits de la Sèrie A i de la Lliga de Campions amb la Juventus. Ara, ja recuperat, ha tornat a jugar amb l’equip torinès i també ho farà amb la seva selecció, justament, contra Andorra.

A la llista de Fernado Santos hi ha fins a 25 jugadors. Entre ells, altres integrants de grans equips com Bernardo Silva (Manchester City), Trincao (Barcelona), Joao Félix (Atlético) o Danilo Pereira (PSG).

Comentaris

Trending