Creu de Verdú en el segon gegant de Berchtesgaden

L’andorrà només ha completat la primera màniga, en la qual ha estat 55è, i ha optat per no fer la segona per reservar forces de cara al Mundial de Cortina d’Ampezzo

Joan Verdú.
Joan Verdú. FAE

Dissabte va ser la cara. Diumenge, la creu. Joan Verdú no ha pogut donar continuïtat al bon paper realitzat al primer gegant de la Copa d’Europa de Berchtesgaden, a Alemanya. En la segona prova celebrada a l’estació teutona, l’esquiador andorrà ha disputat únicament la primera màniga i ha optat per no forçar vist el fluix resultat assolit i, d’aquesta forma, reservar-se per als Mundials.

Verdú afrontava la prova amb la moral de l’històric cinquè lloc aconseguit el dia anterior. Les sensacions, però, no han estat bones. En el primer descens, ha acabat amb una discreta marca de 1’03’’45, a gairebé dos segons i mig del millor temps. Tot just en 55a posició. Tot per culpa d’una errada al mur que li ha fet perdre masses segons.

Un cop vist que era molt complicat assolir un bon resultat, entre ell i la resta de l’equip s’ha considerat que era millor no forçar la màquina. Així, s’ha decidit no fer la segona màniga i descansar. D’aquesta forma, es creu que es podrà preparar millor la cita mundialista de Cortina d’Ampezzo.

Etiquetes

Comentaris

Trending