El coronavirus obliga a canviar l’escenari de l’Andorra-Irlanda

El partit, previst pel 3 de juny, no es jugarà a l’Estadi Nacional sinó al Johan Cruyff de Sant Joan Despí per evitar que els futbolistes britànics hagin de fer una quarantena a l’hora de tornar al seu país

L'estadi Johan Cruyff serà l'escendari del partit.
L'estadi Johan Cruyff serà l'escendari del partit. FAF

La pandèmia ha fet canviar els plans de la Federació de Futbol pel que fa al partit amistós que s’havia de disputar contra Irlanda el mes vinent. Estava previst que el duel es jugués a l’Estadi Nacional. Finalment, però, es traslladarà a Barcelona. Bé, més concretament a Sant Joan Despí, al Johan Cruyff. El motiu? El govern irlandès té decretat que qualsevol viatger que arribi provinent d’Andorra ha de fer quarantena.

Així s’ha explicat des de la Federació Andorrana. El partit es jugarà el 3 de juny, però no pas al Principat. L’escenari s’ha canviat i ha passat de l’Estadi Nacional al Johan Cruyff, el camp principal de la ciutat esportiva del FC Barcelona, a Sant Joan Despí. Començarà a les sis de la tarda.

Els jugadors irlandesos celebren un dels gols aconseguits aquesta setmana contra Sèrbia.

Relacionat

Andorra jugarà un amistós contra Irlanda el 3 de juny

El canvi es deu a l’actual normativa que Irlanda aplica a l’hora de rebre viatgers per culpa de la pandèmia del coronavirus. Així, hi ha una sèrie d’Estats en una mena de llista negra que exigeix a les persones que provinguin d’ells fer una quarantena obligatòria en un hotel. Això s’aplica “a qualsevol passatge que hagi estat en algun d’aquests països en els catorze dies previs, fins i tot si ha estat en trànsit i per aire”. I, entre ells, està Andorra, però no pas Espanya.

Aquesta mesura també afectaria els jugadors i la resta de l’expedició irlandesa. Per això, s’ha optat pel canvi de camp i s’ha aprofitat que el país veí del sud no està afectat per la mesura, cosa que, en canvi, sí que succeeix ara mateix amb França.

Un onze de la selecció de Gibraltar.

Relacionat

Andorra disputarà un amistós contra Gibraltar el 7 de juny

Dies després, el 7 de juny, hi ha previst un segon amistós. En aquest cas, contra Gibraltar. El duel es disputarà, ara sí, a l’Estadi Nacional.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending