Andorra disputarà un amistós contra Gibraltar el 7 de juny

El duel es jugarà el 7 de juny a l’Estadi Nacional i serà el primer enfrontament entre totes dues seleccions des que, el 2013, el combinat de la colònia anglesa va començar a competir a la UEFA

Un onze de la selecció de Gibraltar.
Un onze de la selecció de Gibraltar.

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha tancat un segon amistós per al juny, després del concertat amb Irlanda pel 3 de juny. Quatre dies després, la selecció tricolor mesurarà forces contra un rival del seu nivell: Gibraltar. El duel es disputarà a l’Estadi Nacional.

Així ho ha anunciat la FAF a través de les xarxes socials. L’entitat fa dies que buscava compromisos per aquella finestra per partits de combinat nacional, que a molts equips els servirà per preparar l’Eurocopa. Andorra els vol aprofitar per millorar de cara al retorn, ja al setembre, de la fase de classificació per al Mundial.

Ja havia tancat un primer amistós contra Irlanda. Ara, s’ha acordat el segon i serà inèdit. La selecció de Gibraltar visitarà el Principat el 7 de juny. Serà el primer cop que s’enfrontin tots dos combinats des que l’equip representant de la colònia anglesa va començar a competir el 2013, un cop la seva federació va ser acceptada per la UEFA.

Etiquetes

Comentaris

Trending