El coronavirus esguerra a Joan Vinyes la participació en el ral·li Princesa d’Astúries

El pilot andorrà ha hagut de confinar-se al Principat en haver tingut contacte estret amb una persona del seu entorn que ha donat positiu per Covid-19

El pilot andorrà, Joan Vinyes.
El pilot andorrà, Joan Vinyes.

El coronavirus ha esgarrat els plans de Joan Vinyes. El pilot andorrà i Jordi Mercader tenien previst participar aquest cap de setmana en el ral·li Princesa d’Astúries, però no podrà ser. El motiu? Haver estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per coronavirus. Per tant, seguint el protocol, ha d’estar confinat uns dies fins que es pugui descartar que s’hagi contagiat.

Així ho ha explicat l’equip Suzuki a les xares socials. Mitjançant una piulada a Twitter, s’explica que Vinyes ha de guardar quarantena al Principat, ja que s’ha detectat un positiu per Covid-19 en el seu entorn proper.

Vinyes havia de prendre part en la cursa amb el Suzuki Swift R4lly S, que enguany debuta com a cotxe oficial de la marca. Hauria estat la participació número 17 del pilot a la prova asturiana, en la qual va debutar l’any 1999. De fet, en poques ocasions havia faltat a la cita, on el seu millor resultat és un segon lloc aconseguit el 2003 amb Peugeot.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending