El coronavirus esguerra els campionats del món juvenils a Oriol Olm

El corredor de la FAM ho ha pogut viatjar a L’Aquila, on el cap de setmana es disputa la cita en la qual sí que hi participaran vuit joves de la FAM, entre ells Arnau Soldevila

Oriol Olm, durant una prova el passat hivern.
Oriol Olm, durant una prova el passat hivern.

Vuit joves de la Federació de Muntanyisme han viatjat aquest dimecres cap a la població italiana de L’Aquila on el cap de setmana s’ha de disputar la cinquena edició dels Campionats del Món Juvenils d’Skyrunning. L’equip està format per Max Palmitjavila Marc Casanova i Lea Anción en categoria Youth A (15-17 anys); Andrea Sinfreu, Gerard Rogé i David Rogé en categoria Youth B (18-20 anys) i Arnau Soldevila i Adrià Bartumeu en l’U23 (21-23 anys). En canvi, Oriol Olm no ha pogut viatjar en estar contagiat amb Covid-19.

Es tracta la cita internacional més important de la temporada per a les joves promeses del muntanyisme. I encara té més rellevància després d’un 2020 en el qual, per culpa de la pandèmia, gairebé no es van celebrar competicions. Hi haurà dues proves: la Vertical Race (3,5 quilòmetres de longitud i 1.000 metres de desnivell positviu), divendres; i l’Skyrace, diumenge, amb 21,6 quilòmetres.

En total, són vuit els representants andorrans que hi participaran a la cita. Del viatge ha caigut, per culpa del coronavirus, Oriol Olm. Tots ells competiran a les dues proves.

Etiquetes

Comentaris

Trending