El coronavirus deixa sense competir les seleccions de futbol sub19

Tant l’equip masculí com el femení havien de disputar la fase de classificació per a l’Europeu de la categoria que ha estat suspesa per la UEFA vistes les restriccions antipandèmia adoptades a tot el continent

La copa de l'Europeu sub19.
La copa de l'Europeu sub19.

El comitè executiu de la UEFA ha suspès la fase de classificació per al campionat d’Europa sub19, en el qual havia de participar la selecció andorrana. El motiu? Una vegada més, la pandèmia provocada pel coronavirus. Es considera que la competició no es pot desenvolupar amb normalitat a conseqüència de les restriccions aplicades pels diferents governs per frenar l’expansió de la Covid-19.

Això afecta tant a l’equip masculí tricolor com al femení. El primer havia de jugar a final de març contra Hongria, Noruega i Islàndia. Les noies, per la seva banda, tenien els compromisos davant Itàlia, Sèrbia i Ucraïna a l’abril. Cap dels partits es disputarà.

Així ho ha decidit el comitè executiu de la UEFA, un cop analitzades les mesures per frenar l’epidèmia que han aplicat els diferents països. Aquestes, s’entén, dificultarien de forma important tant els viatges dels mateixos equips com l’organització dels diferents torneigs. La mesura es va prendre després de consultar les diferents federacions, que s’hi van mostra d’acord tot prioritzant la salut i la seguretat dels joves esportistes.

Etiquetes

Comentaris

Trending