La Copa d’Andorra de curses de muntanya incorpora un títol específic per a les Verticals

La competició, que comptarà amb fins a onze proves al llarg dels pròxims mesos, s’iniciarà el 6 de maig amb la disputa de la Jorma Urban Trail a Escaldes-Engordany

Comentaris

Una imatge de la Jorma Ultra Trail en una edició anterior.
Una imatge de la Jorma Ultra Trail en una edició anterior.

6 de maig. És la data escollida per a la celebració de la Jorma Urban Trail. Serà la primera de les onze proves que aquest 2023 completaran una nova edició, la 36a, de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya. Enguany, la principal novetat és la creació d’una competició exclusiva per a la modalitat vertical.

Així s’ha explicat mitjançant un comunicat des de la Federació Andorrana de Muntanyisme. La competició comptarà aquest cop amb onze proves en total. La primera d’elles, la Jorma, que oferirà fins a tres distàncies: 21, 10 i 5 quilòmetres. La llista de curses continuarà al juny amb l’OTSO Travessa d’Encamp, que arriba a la quarantena edició.

Al llarg dels pròxims mesos hi haurà fins a onze cites més: la Casamanya Extrem (10 de juny),  la Trail 100 Andorra (24 i 25 de juny), el Mountain Festival Comapedrosa (22 i 23 de juliol), la Travessa Pas de la Casa (13 d’agost), la Canillo Trail (26 i 27 d’agost), la Vertical dels Isards, la cursa Sant Bernabé (1 d’octubre), la Dynafit Andorra Trail (13, 14 i 15 d’octubre) i, finalment, la Vetical Kilometer Pal Arinsal (28 d’octubre).

A banda de la competició normal, enguany es crea la Copa d’Andorra en la modalitat vertical. Tindrà en compte els millors resultats assolits en les curses d’aquesta mena.

Etiquetes

Comentaris

Trending