Confiança tricolor en el fet que “anem per la bona línia”

Plantilla i cos tècnic defensen que, malgrat la ratxa de quatre partits sense guanyar, l’equip mereix més punts del que està sumant i es mostren convençuts que els resultats acabaran arribant

Un instant del partit contra l'UCAM.
Un instant del partit contra l'UCAM. UCAM

Plantilla i cos tècnic de l’FC Andorra tornaven de Múrcia, novament, amb sensació d’haver sumat un punt insuficient. Tant jugadors com entrenador consideren que van merèixer guanyar a l’UCAM però que, novament, el resultat no acompanya el joc. Malgrat això, refermen que aquesta és la direcció a seguir. “Anem per la bona línia”, afirmen.

Així ho ha volgut posar en relleu el central Adrià Vilanova. “L’equip ha fet un molt bon partit amb la pilota; hem dominat i hem tingut força ocasions”, ha manifestat el defensa, tot lamentant que, en canvi, el quadre murcià, “tot just ha tingut l’oportunitat del gol”. Per això, afirmava que “hem merescut guanyar des del primer moment”.

Al seu entendre, es repeteix la història dels darrers duels. “No estem tenint el punt de sort o d’eficàcia a favor a les àrees i el rival arriba una i ens marca”, ha volgut remarcar un Vilanova que, però, defensa que “hem de seguir treballant i esforçant-nos; els resultats arribaran segur perquè amb la pilota anem en la bona línia”.

De forma similar s’expressava el tècnic, Eder Sarabia. “Un altre dia estic satisfet amb el rendiment de l’equip, però no acabem de tenir el resultat que mereixem”, ha assegurat. Malgrat això, no creu que hagi de canviar radicalment res. “Anem en la bona línia; de 450 minuts, estic encantat amb 425. Hem de corregir el que ens costa gols i millorar en atac”, ha apuntat.

Molina domina la pilota entre dos rivals.

Relacionat

‘Deja vu’ tricolor

Comentaris

Trending