Competició sanciona Pastor, Sarabia i el president de l’FC Andorra, Ferran Vilaseca

El defensa no podrà jugar a Granada, duel que tampoc podrà dirigir des de la banqueta l’entrenador basc; mentre que el mandatari ha estat suspès dues setmanes per entrar al vestuari de l’àrbitre i etzibar-li “ens heu fotut”

Ferran Vilaseca ha estat suspès durant dues setmanes.
Ferran Vilaseca ha estat suspès durant dues setmanes.

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha donat a conèixer aquest dimecres, com és habitual, les sancions que es deriven de la jornada del passat cap de setmana. I tal com s’esperava, l’FC Andorra rep fort. Pel partit a Granada, no podrà comptar amb Álex Pastor ni amb Eder Sarabia a la banqueta. A banda, també s’ha castigat el president, Ferran Vilaseca, a qui l’àrbitre del duel davant l’Albacete acusa d’haver entrat, un cop acabat l’encontre, al vestuari per recriminar-li la seva actuació.

Més concretament, i segons l’acta arbitral redactada per l’andalús Quintero Gonzàlez, un cop acabat el partit, el mandatari tricolor “va entrar al nostre vestuari dirigint-se a mi en els següents termes: ‘Ens has fotut’”. El comitè de competició ha analitzat aquesta acusació i ha decidit sancionar Vilaseca. Així, s’opta per aplicar l’article 124 del reglament, que parla d’actituds de menyspreu o desconsideració cap als àrbitres, directius o autoritats esportives. I s’imposa una suspensió de dues setmanes.

Bakis intenta controlar una pilota dins l'àrea.

Relacionat

Congelats pel VAR (i pels àrbitres)

Les altres dues sancions ja eren les esperades. Així, en el cas de Pastor, no es corregeix la decisió del VAR de mostrar-li la vermella directa per “fer caure un adversari impedint una ocasió manifesta de gol”. Li cau, doncs, un partit de suspensió, el que l’Andorra haurà de disputar a Granada.

Un duel que Eder Sarabia tampoc podrà seguir des de la banqueta. En el seu cas, va ser expulsat per dues grogues, totes dues per “protestar una de les meves decisions des de l’àrea tècnica”. El càstig és, per tant, un partit també de sanció.

El rival de dissabte, per cert, també tindrà un jugador castigat. És el cas del migcampista Bodiger, en aquest cas perquè ha de complir cicle de cinc amonestacions.

Comentaris

Trending