El Centre Esportiu de Sant Julià canvia a LAUesport per millorar i per facilitar la inclusió social

S'han modificat la marca i la imatge per trencar amb la història tot mantenint l'arrel a la parròquia al mateix temps que es compleix un dels punts del programa electoral d'Unió Laurediana

Comentaris

Majoral i Balcells durant la roda de premsa.
Majoral i Balcells durant la roda de premsa. B.N.

El Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria és des d'aquest dijous LAUesport. El canvi d'imatge i marca es fa per trencar amb la història que es va iniciar l'any 1988 i per donar una nova dinàmica a l'esport de la parròquia. Els objectius són millorar el servei i acostar l'esport als col·lectius socials amb risc d'inclusió amb activitats continuades. En aquest sentit ja s'ha signat un acord amb el club Rangers de futbol sala. La instal·lació compta amb 1.000 socis adults.

La renovació formava part del programa electoral d'Unió Laurediana i el cònsol major, Josep Majoral i el director de LAUesport. Òscar Balcells, han presentat els canvis que volen millorar la comunicació i allunyar l'antic centre esportiu de l'ámbit institucional. Balcells ha reconegut que hi havia una confusió entre Sasectur (la societat que gestionava el centre) i el nom de la instal·lació. "Sasectur semblava el nom d'una agència de viatges", ha dit el director.

Amb la nova denominació, el 'LAU' manté l'arrel a la parròquia i la seva idiosincràcia. Tan Balcells com Majoral han coincidit en assenyalar que "és el moment d'aconseguir reptes" i han posat com exemple l'ampliació dels horaris, l'obertura els diumenges i els dissabtes al migdia o la inauguració de les pistes de pàdel. Pel que fa al Club Esportiu Sant Julià passa a ser LAUesport Kids.

La societart signarà contractes amb diverses associacions de cara a facilitar la inclusió social. En el cas del Rangers se'ls cedeix les instal·lacions a un preu més baix i els jugadors faran de monitors en activitats d'iniciació al futbol sala per infants amb necessitats educatives especials. 

 

Comentaris (3)

Trending