El Carroi s’assegura la continuïtat a la màxima divisió del futbol andorrà

Els de la capital derroten per un clar 4-1 un FS la Massana ‘fora de joc’ des dels compassos inicials del darrer partit de la temporada en les competicions de la FAF

Diversos jugadors del Carroi dominen la pilota davant d'un sol home de La Massana. FAF

El Carroi continuarà un any més a la màxima divisió del futbol andorrà, la Lliga Multisegur. Al seu torn, l’FS la Massana haurà de jugar una temporada més al segon esglaó de les competicions de la Federació Andorrana de Futbol, que aquest dissabte han posat punt i final al curs marcat per la pandèmia i, els darrers dies, per un escàndol sobre suposats arranjaments de partits. El Carroi ha derrotat els massanencs per un clar 4-1 en un partit disputat al complex federatiu de la Borda Mateu.

El club que té la seu als Serradells ha dominat a pler tot el matx. La Massana, curt d’efectiu i sense haver entrenat després que un dels seus jugadors fos diagnosticat com a positiu de coronavirus i s’haguessin d’aïllar tots els integrants de la plantilla, poca combativitat ha presentat. A més, el matx s’ha disputat en un horari del tot anòmal en el futbol sènior. De fet, també aquest enfrontament ha estat marcat per la polèmica justament per haver-lo fet jugar quan no havien passat sanitàriament els dies establerts de prevenció i per haver-lo fixat a l’hora que s’ha acabat disputant.

Un onze del FS la Massana en un dels partits previs al confinament.

Relacionat

Polèmica per la fixació del duel de promoció entre Carroi i la Massana per aquest dissabte

En tot cas, la permanència del Carroi, que ja d’entrada era favorit tot i que en una eliminatòria a un sol partit tot pot passar, s’ha vist clara des de les primeres jugades. Amb tot, no ha estat fins al minut 35 de partit quan els jugadors del conjunt de la capital no s’han avançat en el marcador. Barroso ha estat l’autor del gol amb el qual el Carroi ha marxat per davant en l’electrònic als vestidors per al descans.

La represa del partit ha continuat la mateixa tendència de domini del conjunt de primera davant l’aspirant a l’ascens, que no s’acostava pas amb perill a la porteria del Carroi. Vint minuts després de reiniciar-se el matx, i amb un La Massana visiblement cansat, Huerta ha fet el segon per al Carroi. A deu minuts per al final els massanencs han aconseguit retallar la diferència (Ivan Fernández ha anotat el 2-1 al minut 79 de partit) però al tram final del matx la superioritat del Carroi ha estat evident amb dos gols més (Rodas min 83 i Martins al min 86), l’últim dels quals de penal.