Carola Vila encetarà la participació andorrana als Jocs

L’andorrana obrirà i tancarà la competició per als nacionals a Beijing, sent la primera prova la de skiathlon

Carola Vila a Pequín.
Carola Vila a Pequín. FAE

Aquest dissabte comencen els Jocs Olímpics per a l’expedició andorrana. Ho farà amb fons i amb Carola Vila. L’esport i l’esportista no només obrirà, sinó que també tancarà la participació tricolor a la cita de Beijing 2022. Vila serà la primera en entrar en acció i ho farà amb la prova de l’skiathlon, amb els 7,5 quilòmetres inicials en clàssic i els 7,5 quilòmetres següents en patinador. La cursa començarà a les 15:45 hora xinesa, les 8:45 hora andorrana.

D’aquests primers dies a Beijing cal destacar l’intens fred que està fent a l’escenari de la competició, amb temperatures molt baixes, amb fins i tot 20 graus sota zero. Malgrat això, Vila es troba bastant segura per la seva participació, “crec que en general hem preparat bé les carreres, em trobo bé de forma, sóc optimista i estic motivada”.

La pista a la qual s’enfrontarà la fondista és “bastant dura”, sobretot té pujades llargues i mantingudes. Les condicions meteorològiques suposaran un afegit de complicació a la cursa, “fa bastant fred i la neu està molt seca”. En general, seran carreres molt dures per als competidors andorrans, tot i que Vila afirma que “sempre m’he defensat bé en condicions de fred”. L’andorrana ja ha decidit quins seran els esquís que utilitzarà demà al matí i assegura que “ho tenim tot bastant enllestit”.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending