Carola Vila acaba en catorzena posició a la Copa d’Europa de Saint Ulrich

Ha completat la prova dels 10 quilòmetres mass start en estil lliure amb un temps de 25’37’’, a una mica menys de 30 segons de la vencedora

Una imatge de Carola Vila en ple esforç.
Una imatge de Carola Vila en ple esforç. FAE

La Copa d’Europa d’esquí de fons ha finalitzat aquest diumenge a Saint Ulrich. En la jornada, Carola Vila ha estat 14a, posició que se suma a la desena assolida diumenge. El resultat es considera positiu, ja que ha millorat la puntuació FIS.

Vila ha competit en els 10 quilòmetres mass start en estil lliure. L’esquiadora ha sortit molt bé i s’ha situat entre les millors, però una caiguda ha acabat espatllant-li la cursa, que ha completat en un temps de 25’37’’, 29’’9 de la guanyadora, l’alemanya Katherine Sauerbrey. L’andorrana ha fet 61.90 punts FIS (té 69.10 en l’actualitat), el que significa la puntuació més baixa de l’any, juntament amb els 63.94 que va fer a la Copa del Món de Davos.

Per la seva banda, Gina del Rio ha fet la mateixa prova i ha quedat catorzena de la seva categoria, amb una marca de 26’33’’. Quim Grioche ha disputat els 15 quilòmetres, assolint la 56a posició.

Pel que fa al tercer gegant de la Copa del món a Saint-Moritz, Roger Puig ha estat divuitè. Després d’una primera màniga amb molts errors, ha millorat en la segona. La plaça assolida li permet sumar tretze punts més per a un total de 37 en la modalitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending