Carla Mijares, setena al gegant dels Nacionals d’Espanya a Baqueira

L’andorrana ha completat la prova amb un temps de 2’02’41, a 1’’85 de la guanyadora, mentre que Íria Medina s’ha sortit en la segona màniga

Carla Mijares, durant la prova.
Carla Mijares, durant la prova.

Carla Mijares ha estat setena en el gegant dels Nacionals d’Espanya que s’ha disputat aquest dimecres a Baqueira. Pitjor sort ha tingut Íria Medina, que no ha pogut acabar la segona màniga quan a la primera havia marcat el millor temps. Pel que fa als homes, Àlex Rius ha acabat en vuitena posició.

Mijares ha completat la prova en un temps de 2’02’41, a 1’’85 més de la guanyadora. Aquesta ha estat l’espanyola June Garitana. L’andorrana havia marcat el quart millor cronòmetre en el primer descens, però al segon només ha pogut ser sisena.

Pel que fa a Medina, l’andorrana havia completat la màniga inicial amb el millor temps. A la segona, però, s’ha sortit del recorregut i ha perdut qualsevol opció de guanyar. La tercera andorrana que ha participat en la prova ha estat Clàudia Garcia que, però, no ha pogut acabar ni el primer recorregut.

Per la seva banda, Àlex Rius ha estat l’andorrà més destacat en el gegant masculí del campionat d’Espanya, també a Baqueira. El seu temps ha estat d’1’55’’95, a 2’’49 del guanyador, Aingeru Garay. Eric Ebri, de l’equip EEBE, ha estat 18è, mentre que Alvar Calvó i Bartumeu Gabriel han empatat en la dinovena posició.

Etiquetes

Comentaris

Trending