Carla Mijares guanya l’eslàlom FIS d’alpe di Siusi Seiser Alm

Àxel Esteve ha assolit la tercera posició en un eslàlom FIS a l’estació de Gressoney i Àlex Rius ha acabat quart en la mateixa competició

Carla Mijares al podi
Carla Mijares al podi FAE

Carla Mijares ha estat avui la guanyadora de l’eslàlom FIS d’Alpe di Siusi Seiser Alm, a Itàlia. L’andorrana, a més, ha confirmat la millora de punts FIS amb la que ha estat la seva segona millor carrera de la temporada. D’altra banda, Àxel Esteve ha assolit la tercera posició en un eslàlom FIS a l’estació de Gressoney i Àlex Rius ha acabat quart en la mateixa competició. 

Gràcies a la seva victòria, Mijares ha marcat 45 punts FIS. Després d’aquest eslàlom s’ha disputat un altre, en el qual l’andorrana s’ha sortit a la part baixa del circuit, ja en la segona mànega. Ara, l’equip viatja cap a Kronplatz, on demà es disputa l’eslàlom dels Nacionals Júniors de San Marino. 

Pel que fa al gegant dels Nacionals Júniors de San Marino, Bartumeu Gabriel ha estat 13è i Xavi Cornella 32è. Per últim, Roger Puig ha assolit la segona plaça als entrenaments de descens WPAS que s’han disputat a Veysonnaz (Suïssa).  

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending