Cants de sirena sobre Sinan Bakis

Segons mitjans espanyols, el Girona, de Primera Divisió, estaria interessat en el davanter tricolor (fins ara sis gols en lliga) de cara al mercat d’hivern

Bakis celebra el gol contra l'Albacete.
Bakis celebra el gol contra l'Albacete.

Sinan Bakis està sent un dels fitxatges més destacats de l’FC Andorra en aquesta primera part de la temporada. El davanter turc s’ha convertit en un dels màxims golejadors de LaLiga Smartbank, amb sis dianes aconseguides. Per tant, peça important per a Eder Sarabia. I, al mateix temps, aixeca l’interès d’altres clubs. Segons alguns mitjans, el Girona estaria interessat en el jugador tricolor i es plantejaria anar per ell un cop s’obri el mercat d’hivern.

Bakis va arribar gairebé sobre la botzina al club tricolor. El darrer dia del mercat d’estiu, juntament amb Mustapha Bundu. Provenia de l’Heracles, on va militar les dues darreres temporades a l’Eredivisie, la primera categoria d’Holanda. Fins ara, el seu rendiment està sent més que notable.

El turc ha marcat ja sis gols. Dos d’ells, el passat diumenge davant el Lugo. S’ha situat com a un dels màxims anotadors de la categoria. I això ha aixecat l’interès del Girona.

El club català, a Primera Divisió, necessita gol. Ho ha evidenciat en aquest inici de temporada, vist que el seu jugador franquícia, Stuani, no està donant el rendiment habitual. Segons mitjans espanyols, estaria buscant un davanter de cara al mercat d’hivern. I Bakis seria un dels noms a l’agenda dels responsables esportius de l’entitat, cal recordar, vinculada al Manchester City.

Cal tenir en compte que Bakis va signar contracte per una temporada, amb opció a una segona. Per tant, podria quedar lliure al el juny vinent. En cas de voler sortir al desembre, però, caldria negociar amb l’Andorra. I no seria pas un diàleg senzill. Difícilment es voldrà perdre una peça clau a mitja temporada.

Comentaris (1)

Trending