El Campionat d’Europa de l’Spartan Race del 2023 tindrà lloc a Encamp

Així s’ha anunciat des de l’organització a Londres, que és la ciutat on s’ha celebrat aquest any la cursa, que s’ubicarà a Andorra el 10 i 11 de juny

El punt de sortida de l'Spartan Race 2022.
El punt de sortida de l'Spartan Race 2022.

L’Spartan Race s’ha celebrat en diverses ocasions a Encamp. Però, l’any vinent, la parròquia acollirà el Campionat d’Europa, que aquest any ha estat a Londres. Segons ha anunciat l’organització, serà el 10 i 11 de juny de 2023 i es podrà veure al país qui es coronarà com a campió d’Europa d’aquesta modalitat.

El Campionat d’Europa de l’Spartan Race el 2023 s’ubicarà a Andorra. Encamp tornarà a ser l’amfitrió d’aquest esdeveniment, que es consolida com una de les cites més dures dins del calendari de proves de l’organització. L’esdeveniment es preveu que reuneixi a participants de més de 40 nacionalitats d’arreu d’Europa.

Andorra, i en concret, Grau Roig, ja va ser el campionat d’Europa del 2017 i en aquella edició va reunir a 4.500 participants, arribant a les 10.000 persones si es compten també els acompanyants. Es tracta d’una de les curses d’obstacle amb més renom internacional i, a l’edició del 2023, per poder-hi competir hauran de participar en la modalitat Beast, que consisteix en un itinerari de 21 quilòmetres on s’han de superar més de 40 obstacles. Els participants que ho desitgin també podran realitzar altres modalitats com la de 10 quilòmetres amb 25 obstacles, o la de cinc quilòmetres, amb 15 obstacles.

Comentaris

Trending