El campió del món Pavel Andreev encapçala un cartell de luxe al triatló de Naturlandia

Més de 200 esportistes es donaran cita a Sant Julià de Lòria per disputar el World Triathlon Winter Championships Andorra 2021

Pavel Andreev.
Pavel Andreev. Altaveu

Més de 200 triatletes es donaran cita a Naturlandia del 19 al 21 de març, per disputar el World Triathlon Winter Championships Andorra 2021.  En la llista d'inscrits del Campionat del Món figuren el quatre vegades campió del món, Pavel Andreev, així com el tercer classificat el 2020, Dimity Bregeda, i les tres primeres classificades en categoria femenina del darrer Mundial: Daria Rogozina, Anna Medvedeva i Yulia Surikova.

També destaquen els espanyols Víctor del Corral i Eneko Llanos, dues llegendes Ironman per les seves múltiples victòries. Xavi Jové serà l'atleta que representi Andorra. L'acció començarà dijous amb el briefing en línia, que donarà el tret de sortida a l'esdeveniment Els entrenaments oficials seran el divendres per a les categories Elit, Sub 23 i júnior, i el dissabte per la tarda per als grups d'edat, equips mixtos i paratriatletes.

 La jornada de dissabte s'iniciarà a les 8.00h del matí amb la sortida de les categories Elit i Sub 23 femení. Serà dues hores després quan prenguin la sortida les categories masculines. En les categories júnior, les sortides entre homes i dones prevista per a les 12.00h del migdia estaran separades per 5 minuts. Diumenge serà el torn de les competicions per equips mixtes, grups d'edat i paratriatletes. A les 8.30h es donarà el tret de sortida a les categories Elit i Sub 23. La categoria júnior ho farà a continuació. Els grups d'edat prendran la sortida a les 10.45h i les 11.00h, essent la categoria masculina els primers a iniciar la prova. Per últim, es donarà la sortida als grups d'edat. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending