Brot de coronavirus a la plantilla de l’FC Andorra

S’han detectat fins a set jugadors contagiats, ja confinats a casa seva, i ha quedat ajornat el partit de diumenge al camp del Linares

Jugadors de l'FC Andorra durant un entrenament la setmana passada.
Jugadors de l'FC Andorra durant un entrenament la setmana passada. FC Andorra

Fins a set positius s’han detectat a la plantilla de l’FC Andorra. Els casos han aparegut arran de les proves diagnòstiques que es fan cada setmana als jugadors. Tots els afectats ja es troben confinats a casa seva, en bon estat de salut. Ara, tal com ha demanat el club a la Federació, es confirma l’ajornament del partit que s’ha de disputar diumenge al camp del Linares.

Els positius van ser detectats inicialment entre dilluns i dimarts via els tests d’antígens als quals es va sotmetre tota la plantilla. Ja llavors, els set jugadors van ser aïllats, a l’espera d’una segona prova, ja TMA. I aquesta ha confirmat el resultat. I, per tant, el contagi.

Segons ha informat el club tricolor, tots els casos són lleus. O bé asimptomàtics o tot just amb efectes lleus. Evidentment, han de seguir el protocol sanitari marcat per Salut i, per tant, hauran de romandre uns dies confinats a casa seva.

I, per tant, cap d’ells podria viatjar a Linares on diumenge l’equip tricolor té partit corresponent a la jornada 24 del campionat al grup 2 de Primera RFEF. Per això, es del club ja s’ha informat la Federació (RFEF). La demanda és clara: ajornar el duel. Igual que ha passat amb altres casos -sense anar més lluny el duel entre Madrid Castilla i UCAM de la passada jornada-, ja es té el vistiplau per endarrerir la disputa de l’encontre, que es recuperarà més endavant. 

Comentaris

Trending