Bronze per a Mònica Doria en el caiac extrem del Mundial sub23

És la seva segona medalla a la competició després de l'aconseguida divendres a la final de C1

Mònica Doria, segona per l'esquerra abans de la sortida de la final de Kayak Extrem. PLANET CANOE

Mònica Doria s'ha penjat el segon metall en la seva participació en el Mundial sub23 de piragüisme. La palista andorrana ha finalitzat en la tercera posició de la final de caiac extrem per darrera de la britànica Nikita Setchell i de la suïssa Naemi Braendle. La quarta posició ha estat per a la francesa Eva Pietracha.

Doria s'havia classificat per a la final com a vencedora de la seva semifinal per davant de les suïsses Naemi Braendle i Alena Marx, i de l'espanyola Clara González. Anteriorment, la palista andorrana també havia estat la vencedora en els seus quarts de final.

A la competició, disputada a la ciutat italiana d'Ivrea, Doria va aconseguir la seva primera medalla divendres a la disciplina de K1. Dissabte va quedar fora de la final de C1. Va completar una baixada en semifinals amb una penalització de 50 punts per haver passat de forma incorrecta la porta número 16. A banda, també va sumat quatre punts de penalització entre les portes 6 i 7, que han fet que acabés la semifinal amb un temps de 153.66 i en la 26a posició, lluny de les 10 primeres places que donaven accés a la final.