Bons resultats dels atletes de la FAM durant el cap de setmana

Part de l’equip nacional i alguns joves han competit a Osca, Panticosa, a la tercera i quarta prova de la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya

Component de l'equip nacional a les proves del cap de setmana.
Component de l'equip nacional a les proves del cap de setmana. FAM

Aquest cap de setmana, part de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i alguns joves han competit a Osca, Panticosa, a la tercera i quarta prova de la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya. Hi ha assistit en categoria sènior el Marcel Prat i l’Adirà Bartumeu i categoria U18 Lea Anción, Marc Casanovas i el Miquel Naudi.

En primer lloc, dissabte es va disputar la prova d’Sprint a l’estació de Panticosa Aramón, a la pista Hoz de Jaca. Consistia en recórrer un màxim de 80 metres de desnivell en un temps mínim de tres minuts, depenent de la categoria. Bartumeu va passar a finals i va quedar finalment en segona posició de la categoria Sub23. Prat, per la seva banda, no va passar i va aconseguir una sisena posició a la general.

En categoria U18 femení, Anción va guanyar l’Sprint fent unes molt bones mànigues. La sorpresa va estar Naudi, en U18 masculí, que es va classificar per la final, quedant en novena posició. Casanovas va quedar en la sisena posició de la categoria, tot i no haver passat a les semifinals.

Diumenge va ser el torn de la prova individual d’ascens al Balneari de Panticosa, amb diferents desnivells adaptats a les exigències del reglament. Des dels 485 metres de desnivell per a les categories inferiors, passant pels 1.079 i 1.340 per a les mitjanes, fins als 1.600 metres per a les categories veteranes. En U18, Casanovas va aconseguir una cinquena posició, i Naudi una dècima. Anción va patir un contratemps pel trencament dels esquís, però va aconseguir finalitzar setena la prova. Bartumeu i Prat van aconseguir una quarta i octava posició, respectivament.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending