Bon paper de Montellà i de la Casa a la XII Pujada a Alp 2500

El pilot encampadà ha acabat en segona posició en categoria CM mentre que l’altre andorrà a la cursa ha fet la mateixa marca entre els turismes

Edgar Montellà, durant la cursa.
Edgar Montellà, durant la cursa. FOTOSPORT

Bon paper dels pilots andorrans a la XII Pujada a Alp 2500, celebrada aquest cap de setmana. Edgar Montellà va acabar en tercera posició en categoria CM. Per la seva banda, en turismes, Gerard de la Casa també va aconseguir la segona posició.

Montellà va acabar la prova amb un temps total de 3’11’’795, només superat en al seva categoria per Toni Arrufat. En tercera posició va arribar Eudald Carbonell.

“Ha estat un dia molt bo per a nosaltres. En les dues primeres pujades d’entrenaments, malgrat una virolla en la segona, hem aconseguit els temps previstos. En la tercera no hem sortit perquè no teníem rodes i tocava conservar”, ha explicat. La decisió va ser encertada. “Hem preferit anar per totes en les dues últimes de carrera. En aquesta fase final vam ser superiors a Toni (Arrufat) que a Alp era el rival a batre. No obstant això no ha estat suficient per a superar el seu temps de la primera pispa de carrera”, ha comentat.

Per la seva banda, entre els turismes, de la Casa va marxar un cronòmetre de 3’13’’451. Només el va superar Jordi Gaig, amb 3007’’587. El tercer graó del podi el va assolir Joan Salvans.

Etiquetes

Comentaris

Trending