Bon paper d’Íria Medina als gegants FIS de Rauris

Ha estat novena i onzena respectivament, la seva millor marca de la temporada, mentre que Carla Mijares només ha pogut acabar la segona prova en 26a posició

Íria Medina i Carla Mijares.
Íria Medina i Carla Mijares. FAE

L’estació austríaca de Rauris ha acollit aquest divendres dos gegants FIS amb representació andorrana. Així, Íria Medina ha acabat 9a i 11a respectivament. Més modest ha estat el paper de Carla Mijares, que només ha pogut acabar la segona prova, amb una 26a plaça. Per la seva banda, Àxel Esteve i Àlex Rius tampoc han brillat a la Copa d’Europa de Levi.

Al primer gegant, Medina ha acabat novena, amb un temps de 1’59’’28, a 1’’93 de la vencedora, l’austríaca Viktoria Buergler gràcies sobretot a una molt bona segona mànega. D’aquesta forma, ha marcat 42.99 punts FIS, la millor marca de la temporada. En la segona prova, ha estat onzena, a 1’’96 de la guanyadora, l’alemanya Leonie Floetgen. Pel que fa a Mijares, no ha pogut acabar el primer gegant en saltar-se-li un esquí, mentre que al segon ha estat 26a, a 4’’78 de la millor classificada.

Pel que fa als representants masculins, Àxel Esteve i Àlex Rius han competit a la Copa d’Europa de Levi, a Finlàndia, en la modalitat d’eslàlom. Han estat 45è i 46è, amb unes marques de 1’48’’39 i 1’48’’53 respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending