El bon paper a Bendigo permet Vicky Jiménez fregar el Top 200 del rànquing WTA

L’andorrana ha passat del número 255 al 202, posició amb la qual arriba a la fase prèvia de l’Open d’Austràlia, amb Anastasia Zakharova com a rival

Vicky Jiménez, durant la seva participació a l'ITP de Bendigo.
Vicky Jiménez, durant la seva participació a l'ITP de Bendigo.

La progressió de Vicky Jiménez continua sent molt ràpida. El bon paper en el torneig ITF Bendigo ha permès l’andorrana fer un salt important en el rànquing WTA. A les portes de l’Open d’Austràlia, on debutarà aquesta matinada contra la russa Anastasia Zakharova, la tennista frega entrar entre les 200 millors jugadores del circuit. Ara mateix, és la número 202.

Jiménez ja havia completat un gran final d’any que li havia situat entre les 300 millors. El seu paper a Bendigo, on va arribar a la final, encara l’ha catapultat més a la taula. Del número 255 del rànquing WTA ha passat al 202. És a dir, 53 posicions d’una sola tacada.

En aquesta posició arriba a l’Open d’Austràlia. Jiménez disputarà la fase prèvia amb la fita de buscar plaça pel quadre principal del torneig. Aquesta matinada, jugarà el partit de quarts de final. La seva rival serà Zakharova. La russa ocupa, actualment, el número 221 del rànquing WTA.

Etiquetes

Comentaris

Trending