La base del rugbi creix amb quaranta nous integrants aquest any

De l’equip femení, més del 60% de les integrants surten de l’escola, que està fent una intensa promoció entre els centres educatius del país

Jean Marc Flaux, Sergi Martín i Philippe Berdaguer.
Jean Marc Flaux, Sergi Martín i Philippe Berdaguer. vall banc

El president de la Federació Andorrana de Rugby (FAR), Jean Marc Flaux, ha anunciat aquest dimarts que gràcies a la promoció feta a totes les escoles de país i al repartiment d’una pilota per cada centre, l’escola ha crescut en uns 40 nens i nenes aquest any. Flaux ha explicat aquest creixement durant l’acte de signatura de l’acord amb Vall Banc pel qual l’entitat financera continuarà patrocinant la base del rugbi.

El director de l’Escola de Rugby, Philippe Berdaguer, ha mostrat el seu orgull per la fidelització  dels alumnes i pel creixement del nombre de nens. “Hem crescut molt malgrat la crisi sanitària, hem triplicat el número d’educadors i tot això és gràcies a la feina feta a les escoles, gràcies als espònsors”. Berdaguer ha destacat la importància de la base i ha remarcat que de l’equip femení, més del 60% de les noies surten de l’escola.

Flaux ha destacat que “gràcies al patrocini amb Vall Banc, tots els nens i nenes no han hagut de pagar la quota d’inscripció en època de pandèmia”. De la seva banda,  el director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, ha destacat la tradició del rugbi en la societat andorrana i ha remarcat que des de l’entitat es dóna “suport a joves talents, i també a entitats que treballen per fer d’Andorra un país millor, i una d’elles és la FAR, perquè a través d’aquesta escola promou entre els nens i nenes uns valors, els quals compartim, com són: la solidaritat, la disciplina i el treball en equip”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending