Bartumeu Gabriel, tercer al Campionat d’Espanya de gegant

És el seu segon podi consecutiu, ja que també va pujar-hi diumenge en la mateixa disciplina de gegant

Bartumeu Gabriel, al podi d'Espot.
Bartumeu Gabriel, al podi d'Espot. FAE

Bartumeu Gabriel ha estat tercer al gegant dels Campionats d'Espanya d'esquí alpi que s'ha disputat aquest dilluns a l'estació catalana d'Espot. Gabriel s'ha quedat a 0.91 del guanyador, l’espanyol Alejandro Puente, mentre que segon ha sigut el també espanyol Albert Ortega, a 0.25 de Puente. A més, havia marcat el segon millor temps a la primera mànega.

Així mateix, Xavier Cornella ha finalitzat en la 16ª posició amb +3.98, mentre que el també andorrà Marcel Bartumeu ha estat 25è a 7.86. Pel que fa als corredors de l’EEBE, Adrià Prats ha acabat 31è a 9.08, Pere Cornella 32è a 9.26, Enzo Fuentes 39è a 14.56 i Nicolas Piccino 40è a 14.96. No han completat la primera mànega Cerni Gil, Ferran Torres, Eric Ebri, Lluís Torres, Àlvar Calvó i el també andorrà Pol Robert, i tampoc no ha acabat la segona mànega Pirmin Estruga.

El diumenge es va celebrar un primer gegant FIS amb els corredors EEBE andorrans i part de l’equip nacional, i amb Bartumeu Gabriel al podi. L’esquiador de la FAE també va ser tercer amb +1.16 respecte al vencedor, l’espanyol Tomás Barata, mentre que segon va ser l’italià Alberto Claudani amb +1.01. 

Igualment, Xavier Cornella es va col·locar en la quarta plaça, amb +1.39, mentre que també van acabar la cursa els corredors EEBE Lluís Torres (13è, i amb 67.51 punts, molt a prop dels seus actuals 66.38), Pere Cornella (23è), Àlvar Calvó (24è), Pirmin Estruga (30è), Adrià Prats (38è) i Enzo Fuentes (51è).

Etiquetes

Comentaris

Trending