Bañuz, segona baixa de l’FC Andorra

El porter anuncia a xarxes que no continuarà la temporada vinent al club tricolor, amb el qual ha disputat dotze partits en dues campanyes

Bañuz, en un entrenament.
Bañuz, en un entrenament.

Segona baixa confirmada a les files de l’FC Andorra. El porter Miguel Bañuz, igual que ara fa uns dies va fer Iker Goujón, ha confirmat a xarxes que no continuarà a Prada de Moles. L’ilicità, en el seu missatge de comiat, ha volgut expressar “l’estima” que sent pel club i l’afició tricolors i destacar que l’equip, malgrat totes les dificultats viscudes, pandèmia inclosa, va saber aixecar-se i va estar molt a prop d’aconseguir un gran èxit.

D’aquesta forma, es confirma la segona sortida del club de cara a la temporada vinent. En el missatge que ha penjat a Twitter, Bañuz remarca “l’aprenentatge” assolit en les dues campanyes viscudes a Andorra. Assegura que “he gaudit al camp” i agraeix el suport que ha tingut dels seus companys que “em van demostrar que, malgrat totes les adversitats que comporta una pandèmia, van saber aixecar-se i treure el projecte endavant”. Afirma, també, haver conegut “una gent meravellosa” en “un país increïble”.

Bañuz va arribar a l’Andorra l’estiu del 2019, provinent de l’Alcoià. Al llarg d’aquestes dues campanyes, sempre s’ha disputat la porteria amb Nico Ratti, tot i que l’argentí ha acabat tenint més partits. En total, ha disputat dotze partits amb els tricolors, dels quals tres de Copa del Rei.

Etiquetes

Comentaris

Trending