Àxel Esteve, Joan Verdú i Mireia Gutiérrez obren la temporada d’esquí

Els dos esportistes disputaran aquest dimecres i dijous els gegants d’Arosa, a Suïssa, mentre que l’esquiadora participa en la Copa del Mòn d’eslàlom a Levi

VERDU 5[124409]
VERDU 5[124409]

La temporada d’esquí viurà el seu tret de sortida, almenys pel que fa als representants andorrans, aquest cap de setmana. Mireia Gutiérrez participarà en la Copa del Món d’eslàlom que s’ha de celebrar a l’estació de Levi, a Finlàndia. Divendres, Joan Verdú i Àxel Esteve competiran en el gegant FIS d’Arosa, a Suïssa.

De fet, eren aquests dos esquiadors els que havien d’inaugurar la temporada. El problema ha estat que els dos gegants que s’havien de disputar aquest dimecres i dijous a Zinal s’han anul·lat. El d’Arosa serà, doncs, la seva primera prova. Després viatjaran a Reiteralm (Àustria) per altres dues proves els dies 25 i 26. La mateixa estació havia d'acollir el 29 i 30 de novembre la Copa d’Europa de la modalitat, però l'esdeveniment ha quedat suspés.

Per la seva banda, Gutiérrez arribarà aquest dimecres a Levi. A l’estació finesa es disputarà el cap de setmana la Copa del Món d’eslàlom, on ella hi prendrà part. Dijous té previst fer una sessió d’entrenaments i divendres descansarà abans de les curses.

Etiquetes

Comentaris

Trending