Axel Esteve s'imposa al segon eslàlom de la Copa d'Europa a Kronplatz

Es queda amb 26.01 punts FIS amb la qual cosa tindrà un millor dorsal en les pròximes curses de la competició

Àxel Esteve a l'eslàlom de Kronplatz.
Àxel Esteve a l'eslàlom de Kronplatz. FAE

Àxel Esteve s'ha imposat aquest dimecres en el segon eslàlom de Kronplatz confirmant el seu bon moment de forma que ja va demostrar dimarts amb un tercer lloc a la mateixa disciplina. Ha fet un temps d'1.33.69 (46.20 + 47.29) i ha superat el noruec Oscar Zimmer i el suec Fabian Ax Swartz. Amb la victòria, Esteve es queda amb 26.01 punts FIS.

Axel Esteve ha aconseguit la seva primera victòria a la Copa d'Europa a l'eslàlom FIS de Kronplatz (Itàlia). Ha deixat en el segon lloc Oscar Zimmer (+0.21) i en el tercer Fabian Ax Swartz (+0.40). Esteve ha confirmat el seu bon moment i el fet de millorar els seus punts FIS. "Això em permetrà aconseguir un millor dorsal en les pròximes curses de la Copa d'Europa. Només desitjo continuar així de fort i seguir obtenint bons resultats aqueta temporada". Dimarts ja es va quedar molt a prop de la victòria amb un tercer lloc i 27.58 punts FIS també en la disciplina d'eslàlom.

Aquest dimecres també ha competit  Àlex Rius, 14è a 2.86 d'Esteve, i Xavier Cornella, que ha estat desqualificat a la segona mànega.

Etiquetes

Comentaris

Trending