Àxel Esteve assoleix la setena plaça a l'eslàlom FIS de San Bernardino

Àlex Rius i Xavier Cornella completen les dues mànegues en els llocs 12è i 21è mentre que Ty Acosta i Bartumeu Gabriel no han acabat la prova

Integrants de l'equip nacional d'esquí a San Bernardino.
Integrants de l'equip nacional d'esquí a San Bernardino. FAE

Àxel Esteve ha estat setè i Àlex Rius dotzè a l'eslàlom FIS que s'ha disputat aquest dimarts a l'estació de San Bernardino (Suïssa).  Esteve ha marcat un crono d'1.31.65, després d’una primera mànega en què acabava novè i una segona en què una errada al mur l’ha fet aconseguir el vintè crono. Finalment, el seu temps total l’ha deixat setè amb el dorsal 13 i a 0.87 del guanyador, el süís Franjo Von Allmen, que s’ha imposat amb 1.30.78.

Per la seva part, Àlex Rius ha estat dotzè amb 1.31.81, a 1.03 del guanyador. Rius ha fet una bona primera mànega, situant-se en la sisena plaça momentània, però a la segona, quan estava fent una gran mànega, se li han creuat els esquís a una doble i s’ha quedat aturat. Amb això, el seu temps de segona mànega era el 25è, i finalment ha estat 12è a poc més d’un segon.

Així mateix, Xavier Cornella ha finalitzat 21è amb una bona segona mànega, on ha estat el 10è temps. A la primera, marcava el 23è. Finalment, el  cfono d'1.32.47, amb +1.69, el situava 21è. No han finalitzat la primera mànega Ty Acosta i Bartumeu Gabriel. Aquest dimecres es disputa un altre eslàlom a la mateixa estació.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending