Ascensos per l’FC Andorra B, l’Enfaf femení i el Sant Julià juvenil

La Federació Catalana resol les competicions interrompudes pel coronavirus atorgant validesa a les classificacions del moment en què es van aturar la lliga, fet que beneficia els tres equips

L'FC Andorra ha celebrat l'ascens del filial a les xarxes.
L'FC Andorra ha celebrat l'ascens del filial a les xarxes. FC Andorra

La Federació Catalana de Futbol ha aprovat la resolució de les categories territorials i amateurs, interrompudes per l’esclat de la crisi del coronavirus. No hi haurà descensos, però sí ascensos, amb els equips que, en el moment que es van suspendre les lligues, es trobessin en posició que atorgués aquest premi. Això beneficia tres equips del Principat: el filial de l’Andorra, que puja a Tercera Catalana, l’Enfaf femení, que ascendeix a Preferent, i el juvenil del Sant Julià de futbol sala.

La junta directiva de l’ens federatiu ha optat per donar validesa a les classificacions existents en el moment que l’emergència sanitària va obligar a aturar la competició. Faltava, doncs, veure com influïa això en la temporada vinent. Finalment, s’ha optat per anul·lar els descensos, però permetre que hi hagi ascensos.

Així, s’ha decidit que pugin de categoria els equips que, classificació en mà, ocupessin posició per fer-ho en cas que el campionat hagués finalitzat de forma normal. I això beneficia tres dels equips andorrans que juguen en competicions organitzades per l’FCF.

El primer és l’Andorra B. En el seu últim partit, va golejar el Balafià per 11-0. Quan es va interrompre la lliga, liderava el grup 21 de Quarta Catalana amb 52 punts, cinc més que els seus perseguidors, el Vilanovenca i el Castelldans. Ara, puja a Tercera Catalana.

Per la seva banda, l’equip femení sènior de l’Enfaf ocupava la segona posició del grup 1 de la Primera Divisió. Tenia millor puntuació que el segon del grup 2 i, per tant, també ocupava posició d’ascens. La temporada vinent jugarà a Preferent.

També hi ha bones notícies pel juvenil del Sant Julià de futbol sala. Els lauredians eren líders del grup 4 de la Primera Divisió i, per tant, ara pugen a Divisió d’Honor.

Comentaris (1)

Trending