Ariadna Fenés assoleix la cinquena posició a la Skyrace de Hochköing d’Àustria

A la tercera prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya també ha participat Marc Gasa, que ha aconseguir un 13è lloc

Ariadna Fenés després de completar la cursa.
Ariadna Fenés després de completar la cursa.

Aquest matí s’ha disputat a Maria Alm, Àustria, la tercera prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya. Marc Gasa i Ariadna Fenés han estat els dos representants andorrans que han pres part de la línia de sortida amb corredors de més de trena països diferents. Fenés ha assolit la cinquena posició, mentre que Gasa ha quedat 13è a la general.

El recorregut de 31 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu ha sofert diferents modificacions a causa de la neu s’acumula a les parts altes del traçat. Per aquest motiu, finalment ha estat de 31,6 quilòmetres i 2.658 metres evitant, però, alguns trams mítics de la cursa.

Fenés ha travessat la línia de meta amb un crono de 4h34’47’’, quedant-se a poc més de quatre minuts de la medalla de bronze. Marc Gasa, per la seva part, ha completat una bona cursa, corrent els més de trenta quilòmetres amb un temps de 3h59’08’’ i quedant a poc més de tres minuts del top10.

Etiquetes

Comentaris

Trending