Andrés Bustos amb Nut i Pilar Eliz amb Leo guanyen la tercera OTSO Trail Dog d’Encamp

L’edició d’enguany ha comptat amb un centenar de corredors i amb la participació de representants canins dels bombers, els banders i la policia d’Andorra

Els guardonats amb les autoritats a la plaça dels Arínsols.
Els guardonats amb les autoritats a la plaça dels Arínsols. COMÚ D'ENCAMP

Andrés Bustos amb el seu gos Nut i Pilar Eliz amb Neo han sigut els guanyadors generals en categoria masculina i femenina de la cursa de 21 km de la tercera OTSO Trail Dog d’Encamp. L’edició d’enguany ha comptat amb un centenar de corredors i amb la participació de representants canins dels bombers, els banders i la policia d’Andorra. La Plaça dels Arínsols ha acollit l’entrega de premis i ha comptat amb un estand solidari de l’entitat GosSos, associació a la qual ha anat destinada un euro de cada inscripció.

Els guanyadors han fet, respectivament, un temps de 3 hores 52 minuts i 7 segons i de 3 hores 56 minuts i 16 segons. Pel que fa als altres recorreguts, en el de 12 km els guanyadors generals en masculí i femení han estat: Marc Saura amb la seva gossa Nala i Sandra Atienza amb Inuu. I en la de 7 km, Matias Cesar amb Brisa i Núria Areny amb Lua.

La cònsol major, Laura Mas, el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, i els consellers Nino Marot, André Riba i Joan Marc Pifarré han fet entrega dels guardons. Les autoritats comunals també han aprofitat per agrair en nom del comú la participació del centenar d’inscrits, de les empreses i entitats participants durant el cap de setmana i dels voluntaris i membres de l’organització que han fet possible aquesta nova edició de la Trail Dog d’Encamp, la cursa per equips entre persones i el seu gos.

Fernàndez ha destacat que “estem molt contents dels resultats del cap de setmana. Vam començar dissabte amb la recollida de dorsals i les exhibicions dels cossos especials de Bombers, Banders i la Policia amb els seus grups canins, que també han participat en les curses”. I “diumenge hem continuat amb els tres recorreguts, on tots els participants han pogut gaudir de les muntanyes i dels camins encampadans”.

Totes les activitats i les sortides i arribades de les curses s’han fet des de la plaça dels Arínsols, on també hi ha hagut un estand amb venda de material per a les mascotes i un espai dedicat a l’associació GosSos, entitat solidària a la qual ha anat destinada un euro de cada inscripció.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending