Andorra la Vella serà la seu d’una prova del campionat del món d’X-Trial aquesta tardor

La capital ha acollit aquest dimarts l'acte de lliurament dels premis de l'edició 2020 que ha tornat a coronar Toni Bou

Un instant de l'acte de lliurament dels premis de la temporada 2020.
Un instant de l'acte de lliurament dels premis de la temporada 2020. SFGA/ C.ESTEVE

Andorra la Vella acollirà una prova del campionat del món d'X-Trial aquesta tardor. Ho ha explicat aquest dimarts Conxita Marsol, a l’acte d’entrega, en format reduït, dels guardons al podi de campions del món 2020. L’incombustible Toni Bou ha rebut el guardó de campió absolut de mà de la cònsol major de la capital.  L'han acompanyat en el podi Adam Raga i Jeroni Fajardo.

L'acte de lliurament de premis  ha comptat amb la presència del vicepresident de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), Ignasi Verneda; i de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. Toni Bou, que ha obtingut per 14a vegada el reconeixement per ser el millor de l’especialitat indoor, fet que el situa com el pilot de la història amb més títols mundials, ja que acumula també 14 campionats del món en exterior.

Conxita Marsol ha explicat que Andorra la Vella tornarà a ser la seu aquesta tardor d’una prova del campionat del món d’X-Trial. La capital havia d’haver acollit la primavera del 2020 la final del campionat, una cita que es va suspendre a causa de la pandèmia i que va motivar la interrupció del circuit de proves del campionat del món de l’especialitat.

La data prevista perquè Andorra la Vella aculli el talent dels millors malabaristes de la moto és el 6 de novembre, sempre que la pandèmia possibiliti la celebració de la prova. La cònsol major ha manifestat el compromís d’Andorra la Vella amb el motociclisme, després d’haver acollit els anys 2017 i 2018 l’Assemblea general de la Federació Internacional de Motociclisme i l’entrega de premis als campions del món de totes les disciplines de la modalitat.

 

 

Comentaris

Trending