Andorra Turisme i els set comuns creen 40 itineraris de ‘trail run’ per atraure el turisme esportiu

El projecte ha consistit en ‘trackejar’ diferents itineraris ubicats a totes les parròquies del país i catalogar les rutes en funció del nivell de dificultat

https://youtu.be/5tOgkfuK3zk

Andorra Turisme i els set comuns – dins del programa Infoturisme – han identificat un total de 40 itineraris destinats a l’entrenament de curses de muntanya. L’objectiu que persegueix la iniciativa és captar el segment de turisme esportiu i fomentar hàbits saludables. Andorra és un país que acull, des de ja fa anys, diferents competicions de renom internacional de ‘trail run’ i, a més, compta amb molts aficionats a les curses de muntanya que utilitzen camins ja existents per realitzar els seus entrenaments.

Amb la voluntat de facilitar aquesta pràctica esportiva, i gràcies a l’entorn, l’orografia i l’alçada que ofereix el Principat es proposen rutes dissenyades específicament per a l’entrenament d’esportistes però que també poden ser itineraris aptes per al públic en general que estigui en bona forma física. El projecte ha consistit en identificar i ‘trackejar’ diferents itineraris ubicats a totes les parròquies del país i catalogar les rutes en funció del nivell de dificultat tenint en compte la distància i el desnivell acumulat.

En concret, cada parròquia ofereix entre cinc i set itineraris diferents. Totes les rutes estan publicades a l’aplicació Andorra Guides, a la pàgina web www.visitandorra.com i també, als respectius webs turístics dels set comuns.

Comentaris (3)

Trending