L'Andorra Skimo6 se suspèn a causa de la boira

La cursa, amb sortida aquest dissabte des de Naturland i arribada a Grau Roig, reunia 260 participants

La decisió s'ha comunicat als corredors en una reunió a Naturland a la que correspon aquesta imatge.
La decisió s'ha comunicat als corredors en una reunió a Naturland a la que correspon aquesta imatge. ANDORRA SKIMO

La prova Skimo 6 ha quedat suspesa degut a les males condicions meteorològiques amb boira, que podien posar en perill la integritat dels participants. La cursa que tenia la seva sortida des de Naturland era la que comptava amb més inscrits del programa de la La Sportiva Andorra Skimo amb un total de 260 participants.
 

El recorregut passava pel Refugi de Roca de Pimes, Pic Negre (2649m) Refugi de Claror, Estany de la Nou, Refugi de Perafita, Refugi de la Maiana (2426m), Estall Serrer, Refugis dels Orris, Refugi de l’Illa, Estany de l’Illa, Estany de Montmalús, Refugi de Montmalús, Collada de Montmalús (2670m), Llac de Pessons i per arribar a Grau Roig (2200m). La intensa boira ha obligat a la suspensió.

Des de l'organització de VSL Sports s’ha explicat que "en el recorregut hi ha una intensa boira que fa que el traçat sigui perillós i per aquest motiu decidim suspendre la Skimo6”. Se'ls dona la possibilitat de prendre part en algunes de les distàncies d'aquest diumenge. Estan programades la Banc Sabadell Skimo2 (de Puntal fins a
Arcalís, amb un total de 14km i 1050m+) i l’Altitud Skimo 4 (de Grau Roig a Arcalís, amb un total de 40km i 3000m+).

Etiquetes

Comentaris

Trending