Andorra perd contra Àustria amb un gol en el minut 87

Els austríacs envien tres pilotes al pal en un partit on la selecció manté el bon nivell mostrat a la Lliga de les Nacions

Álex Martínez no pot interceptar la passada de Prass al partit d'aquest dimecres. ÖFB

Andorra ha perdut per 0-1 contra Àustria en un partit amistós disputat a Màlaga. La selecció ha mantingut el bon nivell que va mostrar a la Lliga de les Nacions i només ha cedit a tres minuts del final tot i que els austríacs han enviat tres pilotes al pal.

Àustria ha sortit sense el jugador del Reial Madrid, David Alaba i en els primers 45 minuts ha tingut el control i el domini però sense gaudir d'oportunitats clares tret d'un remat al pal de Gregoritsch al minut 22. El davanter ha estat molt actiu malgrat que en quatre ocasions ha caigut en fora de joc. Ell i Sabitzer han estat els més destacats d'un període marcat per la bona defensa andorrana i on Iker no ha tingut pràcticament feina.

Les dues seleccions han aprofitat per donar minuts a jugadors que no són habituals a l'onze inicial, tractant-se d'un partit amistós. A la represa, els austríacs han fet cinc canvis i han sortit amb força. Una de les incorporacions, Junior Adamu ha rematat al pal al minut 48 i poc després un altre dels jugadors de refresc, Arnautović ha vist el seu xut rebutjat per Iker.

Andorra també ha tingut alguna oportunitat com la de Chus Rubio que ha neutralitzat Heidl que havia sortit a la mitja part a la porteria en substitució de Schlager. Els austríacs han anat apretant i posant setge a la porteria tricolor. Kainz ha rematat al pal i tot seguit Arnautović ha obert el marcador.

Camp: La Rosaleda (Màlaga)
ANDORRA (0):  Iker, Chus Rubio (Viladot 88'), Guillén, Max Llovera, Marc García, Rebés (Vales 66'), Alavedra, Vieira (Reyes 87'), Cervós (Jordi Rubio 87'), Cucu Fernández (Rosas 61') i Álex Martínez (Izan Fernández 76').
ÀUSTRIA (1): A. Schlager (Heidl 46'), Mwene (Weimann 46'), Trauner, Posch, Wöber (Alaba 67'), X. Schlager (Junior Adamu 46'), Sabitzer, Gregoritsch (Arnautović 46'), Kainz, Prass (Baumgartner 46') i Grillitsch.
Àrbitre: José Luis Munuera (Espanya). TG Max Llovera / -..
Gol: 0-1: Arnautović (87').